Pact Woensel Zuid

Welkom in Woensel Zuid: een bruisend stadsdeel in de groeiende stad Eindhoven. Met 40.000 inwoners in drie wijken en zeventien buurten. Kleurrijk en divers. Een mooi stukje Eindhoven waar we zuinig op zijn en waar we de komende 20 jaar met het Pact Woensel Zuid extra aandacht aan geven.

 

 
 

 

 

Wat is het Pact?

We zien dat het in Woensel Zuid minder goed gaat dan in de rest van Eindhoven. Niet iedereen in het stadsdeel kan van de groei van de stad meegenieten. Dat willen we met het Pact Woensel Zuid veranderen. Met allerlei mensen uit het gebied zoals ondernemers, bewoners, organisaties uit zorg en welzijn, het onderwijs, bewonersorganisaties en woningcorporaties gaan we aan de slag. In het Pact staat waar we gezamenlijk aan gaan werken en hoe we dat gaan doen.

Bekijk het Pact hier

Bekijk het Uitvoeringsprogramma hier

 

Met elkaar, voor elkaar, doe je mee?

De partners in de Alliantie Woensel Zuid trekken samen op en zetten zich de  komende 20 jaar met hart en ziel in voor de doelen van het Pact Woensel Zuid. We willen dat Woensel Zuid over 20 jaar een plek is waar je fijn kunt wonen en waar inwoners dezelfde kansen hebben als in de rest van de stad. Alleen samen kunnen we dat waarmaken. Wil jij iets betekenen voor het Pact Woensel Zuid? Neem dan contact op.

Meedoen met het Pact

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de hoogte

 

 

Het laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Het laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"8","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"240067"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Lees meer nieuws

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen